--.-° --% 0мм

О.Вілкул: «На Дніпропетровщині будуть газифіковані оселі більше 6 тисяч жителів регіону»

09:04, 30 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

О.Вілкул: «На Дніпропетровщині будуть газифіковані оселі більше 6 тисяч жителів регіону»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів робочу нараду з питань газифікації Дніпропетровщини.

Зокрема, на нараді керманич області повідомив, що цього року з обласного бюджету для газифікації області виділено понад 2,6 млн грн. За ці кошти в регіоні буде побудовано майже 20 км газових мереж. Це дозволить забезпечити газом близько 2 тис жителів нашого регіону.

У державному бюджеті цього року для газифікації нашої області передбачено майже 7,5 млн грн. Планується побудувати ще 51 км газових мереж, газ надійде до помешкань більш ніж 4 тисяч жителів Дніпропетровщини.

У 2011 році вже газифіковані села Новоіванівка та Златоустівка Криворізького району. До кінця року планується газифікувати села Олексіївка та Чернявщина Юр’ївського району, Плавещино та Салівка Царичанського району, с. Новопавлівка Межівського району, с. Новомиколаївка Покровського району, села Калініна, Гомельське та Рудничне Криворізького району, побудувати міжселищний газопровід від с. Водяного до с. Андріївки Верхньодніпровського району, газифікувати вул. Корецького с. Малософіївки Криничанського району.

«Цього року на Дніпропетровщині будуть газифіковані оселі більше 6 тисяч жителів регіону. Забезпечення комфортних умов проживання на селі є важливим чинником розвитку агропромислового сектору області. Я поставив завдання повністю газифікувати всі райони Дніпропетровщини, і ця робота триває. Важливо, що паралельно із газифікацією іде впровадження енергозберігаючих технологій та заміна застарілого опалювального обладнання на котельнях», – сказав Олександр Вілкул.

Довідка
Для проведення газифікації в Дніпропетровській області в 2011 році передбачено 10 млн грн, що майже на 40% більше, ніж у 2010 році. У 2010 році кошти на газифікацію були передбачені лише в обласному бюджеті. За сприяння Олександра Вілкула в 2011 році в держбюджеті на ці цілі було передбачено майже 7,5 млн грн.
Наразі на Дніпропетровщині газифіковано 100% міст та 92% сіл та селищ.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых