--.-° --% 0мм

Держслужбовці Дніпропетровщини перемогли у Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовців

12:01, 27 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Держслужбовці Дніпропетровщини перемогли у Всеукраїнській спартакіаді серед держслужбовцівКоманда Дніпропетровської області одержала перемогу на XІII Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців, яка проходила з 19 по 24 вересня в місті Алушта на території фізкультурно-спортивного комплексу «Спартак».  

У спартакіаді взяли участь 27 команд державних службовців з усіх регіонів України, Автономної Республіки Крим, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій. Змагання проходили з 5 видів спорту: футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів і шашок.

За підсумками спартакіади в загальнокомандному заліку перемогу одержала команда Дніпропетровської області (523 очка), друге місце – Хмельницька область (493 очка), третє місце – Чернігівська область (438 очок).  

У складі збірної команди області представники нашої команди посіли призові місця:
- у змаганнях з волейболу – 2 місце,
- у змаганнях з футзалу – 3 місце,
- у змаганнях з шашок: Шмалій Наталія (Покровський район) – 2 місце, Момот Леонід (Апостолівський район) – 11 місце,
- у змаганнях з шахів – Новіков Володимир (Новомосковський район) – 5 місце, Камишева Антоніна (КРУ) – 11 місце,
- у змаганнях з настільного тенісу: Скрипнюк Володимир (Дніпропетровський район) – 6 місце, Петренко Ірина (ОДА) – 18 місце.

«У робочому колективі важливі порозуміння та взаємопідтримка. Держслужбовці Дніпропетровщини працюють злагоджено та інтенсивно – це і стало запорукою перемоги нашої команди у спартакіаді. Упевнений, що спільними зусиллями, завдяки злагодженій роботі всіх служб та рівнів влади Дніпропетровщина завжди буде отримувати лише перші місця та відзначатися найвищими нагородами», – наголосив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых