--.-° --% 0мм

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод отримав подяку від «Артеку»

12:32, 11 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод отримав подяку від «Артеку»З 25 червня до 4 липня цього року у Міжнародному дитячому центрі «Артек» пройшов VІ Міжнародний конкурс-фестиваль «Щасливі долоні», у якому взяли участь 600 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з усіх регіонів України, а також представники Білорусі, Росії, Молдови, Казахстану, Німеччини, США, Індії та Королівства Нідерланди.

Діти демонстрували свою майстерність у номінаціях «Освіта», «Спорт», «Вокал», «Хореографія», «Образотворче мистецтво» та «Інструментальна музика».

4 липня 2011 року відбулася церемонія нагородження переможців, під час якої найталановитішим дітям в кожному напрямі вручили дипломи та цінні призи від меценатів. У числі переможців – наша землячка – криворожанка Марина Кірсанова,яка отримала скрипку від головного віртуоза Москви Володимира Співакова.

Переможців, учасників та гостей фестивалю вітали найталановитіші діти України. Серед них і Шоу-група „Джем-сі” (комунального закладу культури „Ансамбль „Сузір’я Придніпров’я” Дніпропетровської обласної ради, художній керівник – заслужений працівник культури України Ігор Хініч).

Зі словами вдячності за організацію поїздки на фестиваль юних майстрів Придніпров’я до голови обласної ради звернулася генеральний директор МДЦ „Артек” Олена Поддубная.

„Висока виконавська майстерність та активна участь у концертних і шоу-програмах фестивалю дітей Шоу-групи „Джем-сі” мали велике значення у створенні атмосфери радості, свята, здійснення світлих дитячих надій. Сподіваємось на подальшу співпрацю та нові зустрічі в „Артеку”!”, – говориться у листі.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых