--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині пройшла акція «Я – патріот»

12:10, 3 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині пройшла акція «Я – патріот»Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула щодо відзначення 20-річчя Незалежності України на базі військової частини А-1126, що в смт Гвардійське Новомосковського району, пройшла обласна акція «Я – патріот» для підліткової молоді, що виховується в інтернатах області.  

У заході взяли участь керівництво управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації, військовослужбовці 25-ої окремої повітрянодесантної бригади, сотні жителів містечка та 35 вихованців інтернатних закладів області підліткового віку.  

Під час дійства військовослужбовці продемонстрували глядачам показові виступи з рукопашного бою, майстерність володіння зброєю та високий рівень фізичної підготовки. Найголовнішим видовищем стали показові стрибки з парашутами воїнів-десантників.

Після захоплюючого шоу для дітей була організована екскурсія по військовій частині. Під час неї вони оглянули військову техніку – бойову машину десанту, вертоліт та бронетранспортер. Також підлітки ознайомилися з побутом військових.

«Патріотизм — це любов до своєї Батьківщини. Патріотичне виховання молоді Дніпропетровщини й популяризація професії захисника Вітчизни є одним із пріоритетних завдань, яке поставив перед обласною владою губернатор Олександр Вілкул. Саме завдяки подібним акціям формуються патріотичні почуття у молодих громадян, які незабаром будуть розбудовувати нашу державу», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова. Вона наголосила, що обласна влада створює всі умови для виховання й розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых