--.-° --% 0мм

На підприємствах ГМК Дніпропетровщини йде впровадження високих екологічних стандартів

16:23, 15 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На підприємствах ГМК Дніпропетровщини йде впровадження високих екологічних стандартівПідприємства ГМК області щорічно збільшують інвестиції в модернізацію свого виробництва. «Тільки в цьому році вони складуть близько 7 млрд грн. Це нечуваний розмір інвестиційних коштів у модернізацію за всю історію Дніпропетровщини та України», – наголосив виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний, вітаючи гірників та металургів області з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Лише в рамках реалізації Регіональної екологічної програми зі зменшення шкідливих викидів у довкілля в першому кварталі цього року підприємства галузі вже вклали понад 200 млн грн. Це в 1,5 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року.

У рамках соціального партнерства між обласною владою та бізнесом, яке ініціював губернатор Олександр Вілкул, підприємства ГМК інвестують десятки мільйонів гривень на розвиток соціальних об'єктів, благоустрій доріг, парків, скверів.

«Підтримка базових галузей – зокрема металургії та гірничодобувної промисловості – є однією зі складових Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини. ГМК нарощує темпи виробництва та є безумовним локомотивом регіональної й національної економіки», – зазначив Вячеслав Задорожний.

Він наголосив, що гірничо-металургійний комплекс Дніпропетровщини – це основа національної економіки. Адже наразі кожна тонна марганцевої і 80% залізної руди добуваються саме в нашій області. 60% труб і 25% прокату виробляються металургами регіону.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых