--.-° --% 0мм

У селі Піщанка Новомосковського району будується одна з найбільших сільських шкіл в області

17:03, 6 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У селі Піщанка Новомосковського району будується одна з найбільших сільських шкіл в областіЗа дорученням губернатора області Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо контролю за ходом виконання робіт з реконструкції середньої загальноосвітньої школи села Піщанка Новомосковського району.

У нараді взяли участь в.о. начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександр Кушвід, заступник голови Новомосковської райдержадміністрації Андрій Таран, начальник відділу освіти Новомосковської райдержадміністрації Володимир Данілін,  

У діючій будівлі Піщанської школи в дві зміни навчаються 385 школярів. Ще близько 200 місцевих дітей змушені їздити вчитися в Новомосковськ і Дніпропетровськ.

За дорученням губернатора Олександра Вілкула в цьому році розпочато будівництво нового триповерхового приміщення школи на 825 учнів загальною площею понад 4,5 тис квадратних метрів. На будівництво школи з ініціативи та за сприяння Олександра Вілкула в державному бюджеті передбачено майже 15 млн грн. Ще 800 тис грн виділені з обласного бюджету.

«З першого вересня наступного року діти чотирьох сіл, які входять до складу Піщанської сільради, а це – Піщанка, Ягідне, Соколове, Новоселівка, підуть у нову школу, яка буде відповідати сучасним стандартам і давати європейський рівень знань. Це одна з найбільших сільських шкіл нашої області. Це практичне втілення в області губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», – сказав Геннадій Темник.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых