--.-° --% 0мм

У липні на Дніпропетровщині проходитиме місячник «Молодь за здоровий спосіб життя»

15:57, 4 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У липні на Дніпропетровщині проходитиме місячник «Молодь за здоровий спосіб життя»З 5 по 28 липня 2011 року управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації спільно з обласною громадською організацією «Твій вибір» та Корпусом миру США в Україні проводить місячник «Молодь за здоровий спосіб життя», присвячений боротьбі з палінням, вживанням алкоголю та наркотиків.

«Для подальшого розвитку регіону потрібна здорова, активна та талановита молодь. На сьогоднішніх юнаків та дівчат робить ставку й влада, залучаючи їх до реалізації різних проектів, заохочуючи до особистого та професійного розвитку.

Питанню молодіжної політики приділяє значну увагу губернатор Олександр Вілкул», – зазначила в.о. начальника управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації Лілія Ковальова. Вона додала: «Літня пора, коли діти та підлітки знаходяться на відпочинку в оздоровчих таборах, є найкращим часом для пропаганди здорового способу життя. Радує те, що саме молодь сьогодні виступає активним організатором проведення таких місячників».

Під час місячника діти, які відпочивають у літніх таборах, візьмуть участь у різноманітних тренінгах, лекціях, інтерактивних іграх. Зокрема, передбачається проведення інтерактивної лекції «Про шкоду паління», «Підлітковий алкоголізм», тренінгів «Рівний - рівному», «Я та інші», «Знай та дій». Після цього серед дітей буде проведене анонімне соціологічне опитування: як змінилося їх ставлення до шкідливих звичок.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых