--.-° --% 0мм

У містах області будуть розроблені Плани комплексних ремонтів на водопроводах

16:21, 22 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У містах області будуть розроблені Плани комплексних ремонтів на водопроводахУ містах та районах області будуть розроблені Плани оновлення та належного утримання зон санітарної охорони водопроводів, впровадження нових технологій очистки та знезараження питної води та заміни фільтрів на 2011 – 2012 роки. Таке рішення прийняла регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний.  

Також передбачено своєчасний ремонт та заміну аварійних ділянок водопроводу та водовідведення, модернізацію виробничого лабораторного контролю за якістю джерел водопостачання та питної води.

Як зазначив під час засідання Комісії начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Білоусов, на вирішення першочергових питань водопровідного господарства за ініціативи губернатор Олександра Вілкула в 2011 році за рахунок природоохоронного фонду обласного бюджету виділено 58,2 млн грн. За ці кошти на Дніпропетровщині планується замінити 13,5 км та збудувати 8,2 км каналізаційних мереж, реконструювати 5 та збудувати 2 насосних станцій, реконструювати 7 каналізаційних очисних споруд.

Також за рахунок коштів обласного бюджету цього року розпочне роботу перша черга системи водовідведення міста Підгороднє. Ця система обслуговуватиме 10 багатоквартирних житлових будинків, міську лікарню, дві школи та два дитячих садка. Для продовження будівництва цього об’єкту цього року виділено ще 1,5 млн грн..


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых