--.-° --% 0мм

Вирішено, якими конкурсами будут розважати криворізьких дітей

11:30, 20 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Вирішено, якими конкурсами будут розважати криворізьких дітейДля забезпечення змістовної роботи за інтересами дітей працюватимуть усі позашкільні навчальні заклади (буде залучено 85% керівників гуртків, культорганізаторів, педагогів-організаторів). Про це повідомляють в управлінні освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

У літній період планується проведення організованої міської експедиції «Літо - вивчаємо ріднокрай», яка проводиться в рамках міської міжгалузевої програми «Пізнай свою країну» на 2008-2012 роки, і залучить кожну дитину до еколого-натуралістичних та туристсько-краєзнавчих подорожей, змагань, конкурсів, акцій.

Влітку проводиться огляд-конкурс на кращу організацію виховної роботи та дозвілля дітей у таборах відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів.

В цьому році для організації роботи в пришкільних дитячих закладах відпочинку було проведено семінар-практикум для педагогів, які отримали від Всеукраїнської благодійної організації «Асоціація за нове покоління «Лелека» сертифікати «Організатор інтерактивних форм роботи з дітьми в тимчасовому дитячому колективі» (105 чоловік) та у минулому році «Організатор літнього оздоровлення» (64 чоловіка).

Під час І-ї зміни у ДОТ «Слава», яка буде тематичною («Україна в Європі»), планується оздоровити 565 дітей з числа обдарованої учнівської молоді.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых