--.-° --% 0мм

Кривий Ріг відпрацював обласний суботник на оцінку «добре»

13:15, 29 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Ріг відпрацював обласний суботник на оцінку «добре»На колегії облдержадміністрації були підведені проміжні підсумки виконання регіональної програми заходів з благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан територій області.  

Зокрема, в рамках цієї програми впроваджено практику проведення «чистих четвергів», під час яких підприємства прибирають прилеглі території. 16 квітня відбувся обласний суботник. Заплановано проведення ще 3 обласних суботників до Дня Конституції України, Дня незалежності України та до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Наразі в області вже упорядковано 35 тис га територій парків, скверів, висаджено 60 тис дерев та 25 тис. кущів, ліквідовано 4,6 тис. стихійних сміттєзвалищ, прибрано від сміття 7,5 тис. км доріг, відремонтовано 190 тис. кв. метрів  дорожнього покриття.

Виступаючи на колегії, голова облдержадміністрації Олександр Вілкул сказав: «Наше завдання – підвищити комфортність життя жителів регіону. Я доручив всім керівникам міст та районів області виконати передбачені регіональною програмою заходи з благоустрою. І кожен керівник несе персональну відповідальність за якість виконаних робіт. Регулярно буде проводитись моніторинг виконання запланованих заходів. Вже є перші результати».

Зокрема, на оцінку «добре» обласний суботник відпрацювали міста: Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ, Жовті Води, Марганець, Павлоград, Тернівка; райони: Верхньодніпровський, Криворізький, Нікопольський, Петриківський, Покровський, П’ятихатський; „задовільно” – міста: Вільногірськ, Нікополь, Першотравенськ, Синельникове; райони: Васильківський, Криничанський, Межівський, Новомосковський, Павлоградський, Петропавлівський, Солонянський, Дніпропетровський, Томаківський, Широківський, Царичанський; „незадовільно” – міста: Новомосковськ та Орджонікідзе; райони: Апостолівський, Магдалинівський, Софіївський, Синельниківський, Юр’ївський.

За словами губернатора, забезпечення рівня комфортності жителів є важливим елементом оцінки діяльності місцевих керівників. Під час колегії Олександр Вілкул зробив зауваження керівникам міст та районів, які незадовільно виконують заходи з благоустрою.

«Моніторинг, що регулярно проводить обласне управління ЖКГ – це важливий елемент оцінки вашої професійної діяльності. Але ви повинні розуміти, найголовнішу оцінку вашій діяльності поставлять жителі міст та районів. Обласна влада вживатиме всі необхідні заходи для того, щоб місцева влада забезпечила комфортність життя нашим мешканцям», - зазначив губернатор.

Крім цього, голова облдержадміністрації звернув увагу на активізацію роботи з ремонту вулиць і доріг в містах та районах області. Цього року планується відремонтувати 1,7 млн кв м дорожнього покриття. Це на 20% більше, ніж у 2010 році та на 60% більше, ніж у 2009 році.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых