--.-° --% 0мм

"Кривбас" - "Металіст" - 0:0

12:25, 21 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

"Кривбас" - "Металіст" - 0:0"Кривбас" здобув очко в грі проти харківського "Металіста".  

Цікавою та видовищною виявилась гра 22 туру Епіентр Чемпионату з футболу, в якій криворізький «Кривбас» приймав бронзового призера 4-х останніх чемпіонатів – харківський «Металіст». Глядачі не побачили в цьому матчі забитих м’ячів, але залишились задоволеними тією грою, яку демонстрували команди.

«Кривбас» на початку матчу трохи нервував. Напевне саме цим можна пояснити помилку Лисицького, який на 4-й хвилині матчу, роблячи пас, «обрізався» та виклав м’яч майже під удар Олійнику, але Боровик й врятував становище кинувшись нападнику в ноги. Та це хвилювання пройшло, й на 15-й хвилині господарі поля мали шанс для взяття воріт – Єслінек виконав простріл, але Костишину не вистачило кількох сантиметрів для того, щоб переправити м’яч в ворота. Гості майже відразу провели гостру контратаку, на вістрі якої знаходився Тайсон, але й цьому епізоді блискуче себе проявив воротар «Кривбасу».

Вже в першій половині гри тренерський штаб господарів був змушений зробити дві заміни – через травми залишили поле Бартуловіч та Лисицький. Але гравці, що вийшли на заміну органічно увійшли в гру й в повній мірі замінили своїх травмованих партнерів.

Ближче до перерви ініціативою в гри вже володіли гості й створили кілька небезпечних моментів. На 33-й хвилині дуже небезпечно зі штрафного пробивав Хав’єр, але Боровик обрав зручну позицію й забрав м’яч. Кінцівка тайму пройшла в обопільних атаках, але результативно команди їх завершити не зуміли.

Другий тайм загалом пройшов за рівної боротьби. Першими шанс для взяття воріт мали гості, але прохід Тайсона сміливим кидком в ноги перервав Боровик. Вже відразу «Кривбас» організував контратаку. Костишин увійшов до штрафного майданчика гостей та в боротьбі з Папою Гуйє опинився на землі – свисток арбітра мовчав. Через кілька хвилин Єслінек пройшов флангом та пробив по воротах – мимо.

На 60-й хвилині Олійник та Фініньо розіграли швидку та красиву комбінацію, яку завершував Олійник, але його удар блокував Жданов. В середині тайму понервувати прихильників «Металіста» змусив Горяінов, який помилився на виході, випустивши м’яч з рук, але Іващенко не чекав такого «подарунка» від досвідченого голкіпера й цим шансом не скористався.

Ближче до завершення гри «Кривбас» почав грати активніше, створюючи небезпечні моменти біля воріт Горяінова, та захист «Металіста грав впевнено. Помилилися захисники харків’ян лише одного разу. На 88-й хвилині після подачі кутового головою по воротах дуже небезпечно пробивав Сердюк, але гостей врятував Вільягра, який вибив м’яч майже з лінії воріт. У підсумку цікава та видовищна гра принесла нічийний результат – 0:0.

«Кривбас»: Боровик, Сердюк, Єслінек (Валєєв, 68), Костишин, Бартуловіч (Бабатунде, 19), Васільєв, Канкава, Максимов-к, Федорчук, Лисицький (Жданов, 28), Іващенко.

«Металіст»: Горяінов-к, Вільягра, Валяєв (Шарпар, 79), Едмар, Хав’єр, Олійник (Шелаєв, 87), Фініньо, Пшеничних, Папа Гуйє, Девіч (Крістальдо, 59), Тайсон.

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых