--.-° --% 0мм

Кількість об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Кривому Розі зростає

09:35, 19 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кількість об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Кривому Розі зростаєЗ метою покращання умов проживання,  якості житлово-комунальних послуг та ефективності управління житловими будинками, все більше мешканців Кривого Рогу створюють об’єднання співвласників багатоквартирного будинку(ОСББ). На сьогодні у місті зареєстровано 100 таких об’єднань.  На II квартал 2011 року заплановано створення ще 23 ОСББ.   

За ініціативи  міської влади у кожному районі Кривого Рогу створена ініціативна група при виконкомі районної у місті ради, яка сприяє утворенню об’єднань та надає консультативну допомогу у розв’язанні нагальних питань.

Щодо фінансової підтримки, то на лютневій сесії міської ради було ухвалене рішення щодо виділення коштів на капітальний ремонт будинків, які утворили ОСББ у розмірі 900 тис. грн.  Найближчим часом планується виділити додатково ще 1 млн. 200 тис.грн.

ДОВІДКА:

Перше об’єднання співвласників багатоквартирного будинку було утворене у лютому 2007 року. Сьогодні об’єднання співвласників багатоквартирного будинку створені в усіх районах міста.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых