--.-° --% 0мм

Парк великовантажних автомобілів Північного комбінату поповнив 130-тонний БілАЗ

12:55, 18 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Минулого тижня парк великовантажних автомобілів Північного комбінату поповнив 130-тонний БілАЗ. За традицією ключі від нового великовантажника генеральний директор Андрій Шпилька ПівнГЗК вручив кращому екіпажу водіїв.  

Парк великовантажних автомобілів Північного комбінату поповнив 130-тонний БілАЗ 

Під час урочистостей, які відбулися в колективі гірничотранспортного цеху №1, керівник підприємства відзначив:

- Нові БілАЗи - це один з етапів виконання інвестиційного проекту, спрямованого на створення сучасного ефективного конкурентоспроможного підприємства згідно із стратегією розвитку Групи Метінвест. Завдяки придбанню нової техніки комбінат ще покращить свої виробничі показники. Це стане запорукою нашої конкурентоспроможності і міцного положення на ринку, гарантує підприємству стабільний розвиток на довгі роки.

Окрім того, з введенням в експлуатацію нових автомобілів буде суттєво покращено умови праці та рівень безпеки.

За словами члену екіпажу Олександра Коваля, працювати на новому БілАЗі комфортно і надійно. Передусім, зводяться до мінімуму простої. Управляти такими автомобілями просто. Їх бортовий комп’ютер дає можливість оцінити стан роботи будь-якого вузла. Вчасно визначити збої, а значить продуктивно працювати на вивезенні руди з кар’єру.  

Вже після обкатки за зміну екіпаж планує вивозити з кар’єру близько 900 кубічних метрів гірничої маси.

Парк 130-тонних БілАЗів на Північному комбінаті зараз дорівнює 41 автомобілю і є найбільшим серед споріднених підприємств гірничо-металургійного комплексу.
      
Людмила Савіна


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых