--.-° --% 0мм

Валерій Федорчук та Кирило Петров отримали виклики до збірних

15:31, 17 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Валерій Федорчук та Кирило Петров отримали виклики до збірнихМолодіжна збірна України в рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи, що влітку цього року відбудеться на футбольних полях Данії, наприкінці березня проведе 2 контрольних матчах, в яких поміряється силами з двома командами, які також виборюватимуть звання «молодіжного» чемпіона Європи. До числа 20 гравців, які отримали виклик до лав збірної, потрапив й півзахисник криворізького «Кривбасу» Валерій Федорчук.

 

24 березня на київському стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського українська «молодіжка» проведе спарирнг прроти молодіжної збріної Ісландії, а 28 березня зіграє з господаркою Чемпіонату Європи-2011 – збірною Данії. Цей матч відбудеться на полі суперника.
 
У вівторок, 15 березня, був оприлюднений склад молодіжної збірної України, складеної з гравців 1990 та 1991 років народження, яка готуватиметься до наступного відбірного циклу чемпіонату Європи-2013 (U-21) та, зокрема, до товариських виїзних матчів проти Хорватії та Сербії, що відбудуться 24 та 29 березня відповідно. До числа обраних потрапив й гравець «Кривбасу» Кирило Петров.

За результатами жеребкування кваліфікації молодіжного ЧЄ-2013 збірна України в другій відбірній групі поміряється силами зі Швецією, Фінляндією, Словенією, Литвою та Мальтою. Десять переможців груп і чотири найкращі команди, що посядуть другі місця, пізніше зустрінуться між собою в плей-офф. Сім переможців стикових матчів вийдуть до фінального турніру, який у червні 2013 року пройматиме Ізраїль.

Прес-служба ФК "Кривбас"


  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых