--.-° --% 0мм

В Кривому Розі відбувся відкритий чемпіонат України з плавання серед ветеранів

11:11, 16 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі з 12 по 13 березня пройшов відкритий чемпіонат України з плавання серед ветеранів у категорії «Майстер».

В Кривому Розі відбувся відкритий чемпіонат України з плавання серед ветеранів

В змаганнях взяли участь близько 250 чоловік, практично з усіх регіонів України, а також спортсмени з Росії, Молдови та Словенії, повідомляють в управлінні преси та інформації облдержадміністрації.

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул взяв участь в урочистій церемонії нагородження переможців першого дня змагань. Також на церемонії нагородження виступив олімпійський чемпіон з плавання Сергій Фесенко.

«Серед учасників змагань багато іменитих спортсменів, чемпіонів-легенд, які є авторитетом для підростаючого покоління спортсменів. Саме вони своїм прикладом залучають до спорту велику кількість молоді. Здоровий спосіб життя набуває все більшої популярності. А зростання сподвижників фізкультури і спорту – це добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів активного і здорового життя», – наголосив голова облдержадміністрації, звертаючись до присутніх і учасників змагань.
Зимовий чемпіонат України серед ветеранів є одним з етапів підготовки спортсменів України до чемпіонату Європи з плавання серед ветеранів, який відбудеться на початку вересня поточного року у Ялті.

Довідка:

У Дніпропетровській області плаванням займаються 7 тис 482 спортсмени під керівництвом 169 тренерів. В області працюють 53 плавальних басейни, 16 відділень дитячо-юнацьких спортивних шкіл в яких займається 4 тис 689 дітей.

До складу збірної команди України з плавання входять 33 спортсмени, з яких 3 є кандидатами на участь в Олімпійських іграх 2012 року.

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых