--.-° --% 0мм

В Дніпропетровській області в електричці ледь не зарізали чоловіка

16:27, 12 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Дніпропетровській області в електричці ледь не зарізали чоловікаТри ножові поранення громадянин 1974 року народження отримав у вагоні приміського потягу № 6172 сполученням «Дніпропетровськ - Красноград». Наніс їх один з двох незнайомих чоловіків, які вирішили саме таким чином довести свою правоту в ході розв’язання конфліктної ситуації.  

Від смерті чолов’ягу врятували пасажири, які підняли ґвалт, викликали «швидку» і сповістили про надзвичайну пригоду працівників транспортної міліції.

Саме тому на станції Новомосковськ-Дніпровський потерпілого вже очікувала бригада медиків, яка й доставила його в місцеву лікарню.

А трохи згодом оперативно-розшуковими заходами «по гарячих слідах» за скоєння даного злочину оперативники лінійного відділу на станції Нижньодніпровськ-Вузол УМВС України на Придніпровській залізниці затримали нападників. Ними виявилися раніше умовно осуджений Сергій Т., 1974 р.н., і Сергій П., 1975 р.н., який, до речі, й застосував холодну зброю як останній аргумент. Ніж вилучено. Ведеться слідство.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых