--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині триває практика проведення сільськогосподарських ярмарків за цінами виробників

11:00, 12 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині триває практика проведення сільськогосподарських ярмарків за цінами виробниківНа Дніпропетровщині продовжується практика проведення ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції за цінами товаровиробників на ринках районних центрів та міст області.  

Також за завданням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула облдержадміністрація з 4 по 6 березня провела в обласному центрі весняний святковий ярмарок, присвячений Міжнародному жіночому дню.

За три дні роботи продовольчий ярмарок відвідало понад 60 тис. жителів міста і області. Роздрібні ціни на продовольчі товари на ярмарку були нижче на 10-15%, ніж у роздрібній торговельній мережі та на продовольчих ринках міста.

На ярмарку за цінами товаровиробників було реалізовано понад 18 т м’ясопродуктів, понад 3 т молокопродуктів, 4,8 т соняшникової олії, 18 тис шт курячих яєць, близько 20 т круп, 16 т пшеничного борошна, понад 12 т овочів та фруктів, 8 т цукру та 0,5 т меду.

Також нагадуємо, що щосуботи та щонеділі у Дніпропетровську, Кривому Розі, Павлограді, на ринках інших міст та районних центрів області проходять ярмарки, на яких громадяни можуть придбати продукти харчування, роздрібна ціна яких на 10 % нижча за середньоринкову.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович наголошує, що на ринках міст області створено умови для ведення торгівлі безпосередньо сільгосптоваровиробниками, фермерськими господарствами та переробними підприємствами області. За кожним містом закріплено райони, господарства яких беруть участь в ярмарках. Перевага надається постачанню на подібні ярмарки  круп’яних виробів (гречка, пшоно та інші), борошна, макаронних виробів, овочів (капуста,цибуля,морква,буряк,картопля), фруктів (яблука),олії, яєць, всіх видів м’яса, молочної продукції, риби.


Довідка:
У Дніпропетровську ярмарки проходять на ринках «Центральний» («Озерка») – вул. Шмідта,1, «Тополя» - вул. Панікахи, 11, «Березинський» - вул. Березинська, 23, торговельно-сервісному центрі «Трофимівський» - вул. Братів Трофимових, 40.
У м. Кривий Ріг - на «Центральному» ринку, вул. Лебедєва-Кумача,1, у м. Павлоград – на «Центральному» ринку вул.Полтавська,127.
У всіх інших містах та районних центрах області ярмарки також працюють на місцевих центральних ринках.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых