--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул привітав жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем

09:20, 3 мар 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул привітав жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днемНапередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня голова облдержадміністрації Олександр Вілкул зустрівся з жінками-науковцями, освітянами, державними службовцями, правоохоронцями, культурними діячами, жінками-медиками, спортсменками, підприємцями, представницями політичних партій та громадських організацій. Також в рамках святкування Міжнародного жіночого дня відбулося урочисте засідання в академічному театрі опери та балету, яке завершилося святковим концертом.  

В урочистостях узяли участь голова обласної ради Євген Удод, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, інші представники органів регіональної влади та місцевого самоврядування.

Під час заходу керівники області нагородили жінок відзнаками та цінними подарунками за вагомий внесок у розвиток регіону.

«Ми будуємо нову країну, ми ставимо перед собою завдання забезпечити високий рівень життя населенню. І від вашої мудрості, віри та надії багато у чому залежить благополуччя держави, теперішнє і майбутнє Дніпропетровщини та України», - зазначив Олександр Вілкул, звертаючись до жінок.

Він також додав, що в освітній та медичній галузях, сферах побутового обслуговування та соціальної допомоги працює більше двох третин жінок від загальної кількості працюючих, а це 768 тис осіб.

Губернатор наголосив, що держава своїми соціальними програмами піклується про добробут сімей, які мають матеріальну скруту і опинилися в складній ситуації. За 2010 рік органи праці і соціальної політики області виплатили матеріальну допомогу майже 232 тис сімей на загальну суму понад 1,5 млн грн. Також, підкресли він, майже 20 тис жінок області знайшли торік роботу, завдяки державній службі зайнятості.

«Нелегкий материнський труд гідно відзначено державою званням «Мати-героїня» - 464 жінки нашої області удостоєні цього високого звання», - наголосив губернатор.  

На завершення Олександр Вілкул подякував усім жінкам за те, що вони залишаються берегинями домашнього затишку, виховують дітей та онуків, побажав міцного здоров’я, радості, кохання та здійснення усіх бажань.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых