Дешевші продукти можна придбати на ярмарках місцевих товаровиробників
У березні на центральних ринках міст та районних центрів Днiпропетровської області продовжують працювати ярмарки місцевих виробників сільгосппродукції. Щосуботи і щонеділі громадяни можуть придбати продукти харчування, роздрібна ціна яких на 10 % нижча за середньоринкову. Про це повідомляє головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Для проведення ярмарків виділено понад 4 тис торгових місць, які надаються безкоштовно або на пільгових умовах.
У грудні 2010 року та у січні 2011 року проведено 573 ярмарки, в яких взяли участь понад 300 товаровиробників. За цей час реалізовано майже 1200 тонн продукції власного виробництва, у тому числі: 91 тонна картоплі, 54 тонн капусти, 32 тонни буряка, по 25 тонн моркви та цибулі, 52 тонни яблук.
Крім того, з 10 лютого на Центральному ринку Дніпропетровська розпочато торгівлю м’ясом від місцевих виробників за ціною 23 грн за кілограм (середньоринкова ціна свинини складає близько 39 грн за кг).
За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула наразі йде підготовка щодо організації торгівлі м’ясом місцевих виробників на інших ринках області.
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0