Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з рисового паперу та гуакамоле
тже, якщо хочеться чогось легко, смачного і простого - цей варіант досить гуд. Звісно, на ці біленькі хмарки можна покласти будь-яку начинку. До гуакамоле додати хамон абощо. Фантазуйте!
Як готувати гуакамоле, я розповідала тут .
Беремо рисовий папір, ріжемо на трикутники. В цей час добре розігрівамо пательню чи кастрюлю з олією (не так багато, як на челкреки приміром або фрітюр, але щоб і було куди занурити) Я зробила мікс рослинної та оливкової, тут як бажаєте. Зануруюємо наш трикутник і одразу бачимо магію. Дістаємо майже одразу, обов'язково даємо стікти олії і викладаємо "хмарки" на паперовий рушник. Далі - начинка і все готово.
Хрумтіть в задоволення!
Популярное
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
15:24, 14 сен 2025
09:54, 2 июл 2025
10:20, 22 июн 2025
Топ обсуждаемых
Україна повернула 114 цивільних осіб з Білорусі: звільнено українців та білоруських політв’язнів
09:17, 14 дек 2025

КОММЕНТАРИИ — 0