--.-° --% 0мм

У палаці культури ПівнГЗК пройшов фестиваль КВН, де зустрілися команди Кривбасу та гості міста

12:24, 25 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У палаці культури ПівнГЗК пройшов фестиваль КВН, де зустрілися команди Кривбасу та гості містаКерівництво та профспілковий комітет ВАТ «ПівнГЗК» активно підтримують молодіжні проекти й заходи, що згуртовують молодь і допомагають розкрити свій творчий потенціал. Одним з яскравих прикладів є відродження 8 років тому та зміцнення на комбінаті традицій клубу веселих та найкмітливіших. Разом з тим підтримка надається і загальноміському руху КВН.  

Вже декілька років поспіль успішно виступає та долає нові вершини команда «Генерали рудних кар’єрів», до складу якої сьогодні входять працівники Північного та Центрального гірничо­збагачувальних комбінатів та ТОВ «Кривбасремонт». Ця збірна не раз перемагала у рідному місті, а сьогодні вже відома й далеко за його межами. Стало доброю традицією й те, що «Генерали» раз на рік запрошують на північанську сцену кращі команди КВН Кривого Рогу та інших міст на відкритий фестиваль. Минулої неділі пройшла третя така зустріч.

Відкрили фестиваль Віктор Артюх, директор з побуту та соціальних питань ЦГЗК, Василь Швед, голова профкому ПівнГЗК, та Наталя Шамрицька, в.о. заступника директора з побуту та соціальних питань нашого підприємства. Вони привітали всіх присутніх з початком нового сезону КВН на комбінаті та побажали командам успіхів і творчих здобутків.

КВН як субкультура демонструє дуже позитивний погляд на світ,  сказала Н.Шамрицька. – Керівництво і профком ПівнГЗК підтримують такий світогляд молоді, оскільки він дозволяє під іншим кутом зору поглянути на наші будні. Нам дуже приємно втретє приймати у себе найцікавіші та найкращі колективи клубу веселих та найкмітливіших Кривого Рогу, а разом з ними й гостей із Запоріжжя. Це не просто команди – це вже справжні артисти, які щоразу несуть глядачам щось нове та позитивне. Ми з радістю будемо і надалі підтримувати кавеенівський рух.

Загалом на заході пройшли виступи 9 команд, з яких 7 криворізьких («9 кадрів» (ВАТ «ІнГЗК»), «Жан Клод Вам Всім», «Ротвейлер», «Ми з 90-х», «Готель «Київ», «48 розмір» (ВАТ «АМКР»), «Генерали…») та 2 – з міста Запоріжжя («Проспект Металургів» та збірна Запоріжжя). Незалежно від того, представляли гумористи робітничу чи студентську молодь, їх жарти були актуальними, свіжими, веселими. Нажаль, переповідати їх немає сенсу – змагання у КВН неповторна суміш, яку потрібно бачити й чути самому. Кожен колектив продемонстрував, як кажуть, власну родзинку та високий рівень підготовки, що не гірше обігрівача розігрівало атмосферу. Окрім візиток команд було проведено також конкурс «Розминка», в якому кавеенщики відповідали на запитання глядачів. Переміг у цьому конкурсі автор питання «Як називають колорадського жука у штаті Колорадо?» Всі відповіді несли артистизм, дотепність та заслужено «зривали» овації залу. Слід відзначити й блискучий конферанс відомого у місті радіоведучого Романа Петрова.

На завершення свята гумору всі команди отримали дипломи лауреатів ІІІ відкритого фестивалю КВН «Генерали рудних кар’єрів запрошують друзів». Як господарі заходу, так і решта учасників висловлювали щиру подяку за допомогу у проведенні фестивалю керівництву ВАТ «ПівнГЗК».

Олександр Колісник, кор.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых