Кулінарний блог А. Паукової: Творожно-сирні бейгли на сніданок

17:00, 27 окт 2025 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На заміну тісту і просто до смаку! Начинка - будь-яка з традиційних для сендвіча, мастхев - багато насіння.

✍️Інгредієнти:
🤍220 г творогу 
🤍60 г сиру (моцарела або іншого)
🤍60 г борошна плюс на підсипку
🤍1 яйце 
🤍дрібка сілі
🤍начинка (листя айсберг, огірок, томат, рибка/шинка

❤️Викладаємо у миску творог (подрібнюємо), сир на терку (у мене моцарела), яйце, сіль 
❤️Вимішуємо тісто, розділяємо на 4 частини
❤️Формуємо кульки, придавлюємо пальцями, робимо форму бейглу, натискаємо пальцем для пустої серединки 
❤️ Викладаємо на пергамент, деко. Змащуємо яйцем, присипаємо насінням гарбуза, соняшниковим, кунжутом
❤️Запікаємо на 180° 15 хвилин
❤️Гострим ножем розрізаємо (вийшли не геть товсті,  але різалися)
❤️Змащуємо вершковим сиром, Викладаємо айсберг, овочі, рибку

Смакуємо з чаєм!)

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 24 жовтня

20:00, 23 окт 2025

0