Кулінарний блог А. Паукової: Томатна вівсянка на сніданок

17:03, 22 окт 2025 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Хто сказав, що вівсяночка - це тільки про солодке? У солоному варіанті це просто топ! Томати, пармезан, а далі - ваша фантазія. Можна додати пашот, бринзу, у мене варіант з авокадо і буратою.

✍️Інгредієнти:
🤍вівсяні пластівці 
🤍томати
🤍часник
🤍сіль, перець, спеції
🤍сир грана падано
🤍вершкове масло 

❤️У кастрюлю - краплю оливкової олії 
❤️Кілька спілих томатів очищуємо, нарізаємо дрібно і до кастрюлі
❤️Солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком (у мене трохи зіри і копченої паприки)
❤️Додаємо пластівці (у мене ті, що готуються 5 хвилин), на одну порцію орієнтовно 4 ст.л.
❤️Додаємо води, аби трохи покрила пластівці, десь на один палець
❤️Постійно мішаємо
❤️Додаємо шматочок масла (20 г) і трохи сира з пармезанових
❤️Викладаємо, додаємо авокадо (бризнула лимоном трохи), бурату (тррзи соєвим полила) абощо за смаком до сніданку (пашот, бекон)

Це просто насолода, спробуйте.

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых