Кулінарний блог А. Паукової: ПП-шні чебуречки на рисовому папері

17:00, 17 окт 2025 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У цих "чебуреків" дві особливості. По-перше, вони неймовірно хрусткі, цей звук просто зводить з розуму😜 А по-друге, вони безумовно смачні!
Готуються дуже просто, суперово на сніданок на двох, насичений білками)

Інгредієнти на порцію:
🤍рисовий папір (пачка)
🤍курячий фарш (350 г)
🤍твердый сир (150 г)
🤍зелень
🤍яйце 
🤍кунжут
🤍сіль, перець, спеції 

❤️Готуємо фарш, додаємо спеції, зелень, трохи водички (кілька ст.л.), тоді начинка більш соковита 
❤️Натираємо сир (за бажання, можна і без)
❤️Рисовий папір зануруюємо у воду (кімнатної температури) на 10 - 15 секунд
❤️ Викладаємо на мокрий папір начинку по колу, присипаємо сиром, загортаємо 
❤️Змащуємо яйцем
❤️Присипаємо кунжутом
❤️Викладаємо на деко з пергаментом (збризнула оливковою олією) 
❤️Випікаємо хвилин 30 привіт температурі 190°
❤️Смакуємо!

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых