Кулінарний блог А. Паукової: Шакшука - сніданок на східний манер
Одні кажуть, то суто єврейська, інші - з огляду на рекомендовані спеції, відносять в цілому до страв Сходу, називають і арабською. Та зрештою, яка різниця? Цілком пасує до українського столу. Яйця і томати - що може бути краще?
✍️Інгредієнти:
🤍4 яйця
🤍2 середніх томати
🤍трохи цибулі, зубчик часнику
🤍перець (брала не болгарський, зелений, більш ароматний)
🤍зіра (кмин), солодка паприка
🤍петрушка (зелень на смак)
🤍трохи вершкового масла та олвї
❤️На пательні з сумішшю олії тв вершкового масла викладаємо трохи нарізаної цибулі, часник, нарізаний перець (взяла половину невеличкого)
🤍Додаємо подрібнені томати, сіль, перець, спеції
🤍Експериментувала, додаючи ложку томатної пасти і трохи води, маса більш соковита виходить
❤️Робимо невеличкі ямки і вбиваємо яйця, підсолюємо
❤️Додаємо зелень
❤️Зменшуємо за пару хвилин вогонь, жовток має залишатися рідким
Насолоджуємося сніданком!👌
Популярное
11 золотих медалей отримали криворізькі освітяни на престижному педагогічному форумі
14:52, 27 мар 2025
На Дніпропетровщині творцям театрального мистецтва до професійного свята вручили відзнаки
17:48, 27 мар 2025
Топ обсуждаемых
07:00, 10 окт 2025
За добу Сили оборони ліквідували понад 1000 російських окупантів та 13 ворожих артилерійських систем
15:44, 10 окт 2025
07:44, 10 окт 2025
КОММЕНТАРИИ — 0