Кулінарний блог А. Паукової: Мушлі з баклажанів з горіховою начинкою
✍️Інгредієнти:
🤍баклажан
🤍лимонний сік
🤍кінза
🤍горіхи (волоські за основу, можна додати потроху інших)
🤍часник - зубчик-два
🤍йогурт - 2 ст.л.
🤍борошно, олія для смаження баклажанів
❤️Ріжемо кружельцями баклажан
❤️Солимо, чекаємо пів години, віджимаємо зайву рідину і смажимо на олії.
❤️До начинки (в рецепті було виключно волоські горішки) - я взяла волоські (штук 15), плюс додала потроху (були) мигдаль і фундук.
❤️Подрібнюємо блендером. Додаємо соку лимона, кінзи, зубчик часнику, пару ст. ложок грецького йогурту(або щось подібне для маси)
❤️ Перебиваємо, оформлюємо мушлі, викладаючи на одну половину начинку
Смакує під вино🥂
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
12:29, 23 окт 2025

КОММЕНТАРИИ — 0