--.-° --% 0мм

Юрiй Вілкул: «Міська влада забезпечить виконання наказів мешканців Кривого Рогу»

11:10, 9 фев 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрiй Вілкул: «Міська влада забезпечить виконання наказів мешканців Кривого Рогу»На одній із зустрічей з жителями Тернівського району, а саме з мікрорайону Даманського та 9 кварталу Північного ГЗК, міському голові Юрію Вілкулу надійшли побажання щодо покращення тролейбусних перевезень в районі.  

Тому з метою покращення якості перевезення мешканців Тернівського району тролейбусом. Нещодавно, після виконання технічного обслуговування, був направлений з тролейбусного депо №2 тролейбус ЗиУ-683 на ділянку профілакторію  “Північного ГЗК” депо №1.  В найближчий час планується додатково направити ще один тролейбус, після виконання планового ремонту, на ділянку  “Північного ГЗК” депо №1. Крім цього з 07.02.2011р. збільшено на одну одиницю кількість виїздів тролейбусного маршруту №15 “Північний ГЗК – РОФ-2”, що приведе до зменшення інтервалу в русі та покращить якість перевезення.

За особистого сприяння Ю.Вілкула очікується поповнення тролейбусного депо №1 ще на два нових тролейбуса.

Як підкреслив міський голова Юрій Вілкул, влада Кривого Рогу і надалі приділятиме багато уваги вирішенню транспортних проблем у місті.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых