Кулінарний блог А. Паукової: Сніданок в лаваші
Для більш яскравого ефекту обрала зелений, шпинатний лаваш. В результаті його можна їсти, а можна й виключно як тарілку використовувати) Наповнення, звісно, можна варіювати на смак і те, що в холодильнику
✍️ Інгредієнти:
🤍лаваш
🤍яйця
🤍томати
🤍моцарела-кульки
🤍хамон (або інший м'ясний варіант)
🤍зелень
❤️Викладаємо лаваш. В рецепті було в круглу форму, більш сонячно виходить, не знайшла потрібної)
❤️Вбиваємо яйця, розподіляємо інші інгредієнти, сіль-перець на смак
❤️В духовку до готовності, хвилин 12 на 180°
❤️Присипаємо пармезановим сиром, додаємо свіжу зелень
Смачного!!
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
13:22, 14 май 2025
Австрія перемогла Євробачення-2025, український гурт Ziferblat посів дев'яте місце
08:46, 18 май 2025
Наслідки ворожої повітряної атаки: у Кривому Розі тимчасово припинено рух тролейбусів
12:10, 10 окт 2025
Топ обсуждаемых

КОММЕНТАРИИ — 0