У Криворізькому центрі життєстійкості провели майстер-клас з ресторанного бізнесу
Цей проєкт – частина комплексної програми професійної адаптації захисників, спрямованої на перепрофілювання, навчання та працевлаштування ветеранів. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній раді
Шеф-кухар Паоло Брешіа провів унікальний майстер-клас, де поділився не лише секретами італійської кухні, а й основами організації ресторанного бізнесу.
Для багатьох учасників – це не просто новий досвід, а реальна можливість опанувати нову професію, інтегруватися у цивільне життя та навіть започаткувати власну справу.
До 21 лютого аналогічні майстер-класи відбудуться також у Дніпрі, Самарі та Павлограді. Ветерани, які найкраще опанують кулінарне мистецтво, поїдуть до Риму, де матимуть змогу працевлаштуватися у ресторанному бізнесі.
Проєкт реалізується за підтримки депутатського корпусу Дніпропетровської обласної ради у співпраці з Університетом митної справи та фінансів, Асоціацією рестораторів Півдня Італії та ГО «Справжня Надія».
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
«Україна – це МИ»: у Кривому Розі відкрили виставку присвячену Дню Героїв Небесної Сотні
16:46, 20 фев 2025
Топ обсуждаемых
У Харкові окупанти вбили ще одну дитину, і вже відомо про п'ятьо жертв ворожого обстрілу
09:43, 18 авг 2025
11:05, 18 авг 2025
КОММЕНТАРИИ — 0