Кулінарний блог А. Паукової: Чіа-пудинг з легким джемом
Насіння чіа вважають суперфудом. Про їхню користь багато відомо. Їх додають до страв, салатів. Цей варіант роботи з ними на кухні - найпростіший.
✍️Базова пропорція - 3 ст.л. чіа (без гірки) на 250 мл рідини
🤍В якості рідини може бути йогурт, кефір (буде кислішим), молоко, кокосове молоко (буде супер, хто любить) тощо
🤍Ягідна компонента - на вибір. Це може бути і джем, і варення, і свіжі або розпорошені ягоди, фрукти, дуже добре банан, приміром, можна додавати горішки
❤️У мене - варіант з нежирним йогуртом
❤️Важливо! Треба добре перемішати насіння з рідиною
❤️Головне - пудинг має настоятися. Зазвичай насіння засипають на ніч (точно не менше 4 год.) в холодильник. Вони набухають в 2-3 рази
❤️У мене був готовий джем манго-маракуйя, ідеальна солодка кислинка. Можно на дно, потім шар пудингу, і ще зверху джем, я обрала варіант зверху після того, як пудинг набухне
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
17:57, 12 дек 2024
Топ обсуждаемых
15:12, 12 июн 2025
На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який напав і мало не вбив двох місцевих жителів
16:40, 12 июн 2025
Не дайте російським вербувальникам втягнути вас у злочин – здайте ворога та отримайте винагороду
17:24, 12 июн 2025
18:08, 12 июн 2025
КОММЕНТАРИИ — 0