Кулінарний блог А. Паукової: Суфле "Пташине молоко"
Обожнюю ці цукерки. Є різні рецепти десерту. Цей - дуже простий у виконанні і за кількістю інгредієнтів. Дуже підходить, коли гості на порозі, ну і так, коли вночі зазираєш в холодильник в пошуках чогось такого😜
✍️Інгредієнти:
🤍4 яйця (білки)
🤍1,5 ст.л. желатину
🤍1 ст. цукру
🤍шоколад (або готова глазур)
❤️Желатин замочуємо у 0,5 стакана теплої (не гарячої води) на 10-15 хвилин
❤️Потім ставимо його на водяну баню, мішаємо до повного розчину
❤️Збиваємо білки міксером до середніх піків, потроху додаємо цукор (в рецепті стакан, брала трохи менше), продовжуємо збивати до стійких піків і потроху вливаємо желатинну рідину
❤️Виливаємо в одну форму або кілька маленьких, для подачі
❤️Рівняємо, ставимо в холодильник на 20 хв.
❤️Для шоколадної основи можна розтопити шоколад (чорний надто гіркий буде), зробити глазур з готових пакетиків або самостійно, рецептом ділилась тут
❤️Як біла основа загусне - заливаємо помадкою
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Картопляні кульки з моцарелою всередині і смажені грибочки
17:00, 3 ноя 2024
Топ обсуждаемых
Сили оборони ліквідували ще 1140 російських окупантів та 35 артилерійських систем
08:28, 30 май 2025
09:12, 30 май 2025
КОММЕНТАРИИ — 0