--.-° --% 0мм

Кривий Ріг прокинувся: обрано нового голову міського партійного осередку «Європейської Солідарності»

13:24, 28 окт 2021 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі відбулися збори партії «Європейська Солідарність». На перший погляд, кого цікавить сьогодні ця політика, коли місто залишилось без мера, вирує короновірус, та розпочинається сезон опалення.

Але ж, подія, дійсно цікава, бо свідчить про те, що у провладної більшості «хитається трон».

«ЄС» йде у наступ. На Зборах-конференції обрали нового голову міського партійного осередку – Юрія Ярового. Фігура неоднозначна, але впливова. Провести збори та затвердити кандидатуру нового очільники приїхав керівник Дніпропетровської обласної організації  «Європейська Солідарність» Максим Курячий. Пролунали гасла про єднання адекватних демократичних сил. То ж справи серйозні.

Курячий підкрелив, що «Європейська Солідарність» є єдиною потужною силою, що здатна протистояти колапсу до якого ведуть країну дії існуючої влади.

- Сьогодні демократія в Україні знаходиться вже у «помаранчевій» зоні небезпеки. Цю політичну пандемію делетантства, невігластва та популізму треба зупинити. Нам треба консолідувати зусилля всіх демократичних, патріотичних сил на захист наших базових інституцій та цінностей, - сказав Максим Курячий по ходу зборів.

Юрій Яровий, що очолив міську організацію, відзначив, що невдоволення громади тиском та провалами у економічній політиці росте з кожним днем, то ж люди шукають альтернативу і кількість прихильників «ЄС» у Кривому Розі зростає.

- Ми активно працюємо у місцевих радах, і бачимо відгук від людей. Вони не бажають повертатися у минуле, вони хочуть руху вперед, до нормального рівня життя, якого вони гідні. Робота нашої політичної сили жива та жвава, то ж ми радо об’єднуємо всіх небайдужих, проукраїнсько налаштованих, активних містян, що бачать перспективу розвитку нашого міста, - відзначив Юрій Яровий.

КОММЕНТАРИИ — 4


  • 28.10.2021 14:30   ivan1

    Партия ЕС готовится вернуть себе возможность воровать по крупному.

  • 28.10.2021 16:00   Гость

    Можете не прокидаться..)) На х. ен вы ни кому не нужны! Ворюги и убийцы!

  • 28.10.2021 18:40   Sokker

    Правду говорят, что каждый народ достоин своего правителя. Если нацики в совокупности набирают на Украине больше 50 процентов, многие, даже у нас, верят в "войну с Россией", и в то, что во всех бедах Украины виноват Путин, то что же, так нам и надо.

  • 28.10.2021 19:58   шатун

    внимательно слушайте то, что говорит "темнейший". сказал он на валдае, что не верит в то, что легитимным способом власть на украине на нормальную (или как там в первоисточнике, - проверьте) не измениться... вот и думайте теперь - что бы это значило? раньше ещё сказал, что только рыпнитесь с войной на ДНР и ЛНР - так украины не станет. и таки да! не станет! а заокеанские побратимы (хозяева) не помогут. они смогут только вонять, как воняют сейчас про крым, а сделать ничего не могут. поезд ушёл. крым - это не Карлсон, который обещал вернуться )))

Популярное

Топ обсуждаемых